Hoorzitting OCBB: maandag 28 augustus, 19.00 uur

Dinsdag 22 augustus 2017

Op maandag 28 augustus om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

• Het bezwaarschrift gericht tegen de besluiten van burgemeester en wethouders van 9 en 10 mei 2017, waarbij besloten werd tot toekenning van een nummeraanduiding met betrekking tot verblijfsobject Klaverhoekseweg 19B en tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het gebruik van het bijgebouw als mantelzorgwoning op het adres Klaverhoekseweg 19.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis.

Meer informatie

Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.