Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Nazarethstraat afgesloten vanaf 21 augustus

Maandag 21 augustus 2017

De Nazarethstraat is vanaf 21 augustus 2 weken geheel afgesloten, ook voor voetgangers. Het gaat hier om het gedeelte tussen de Hoofdstraat en het kruispunt met de Raadhuisstraat/Nazarethstraat. De Nazarethstraat tussen de Molenstraat en de Raadhuisstraat, waar ook Bestwijzer zit, blijft open.

Aannemer van de Wetering voert de werkzaamheden uit. Als eerste wordt het groen verwijderd en de parkeerplaats opengebroken. Aansluitend komt het riool aan de beurt en daarna volgt de nieuwe bestrating. Na 2 weken totale afsluiting is het mogelijk voor voetgangers om over kunststof rijplaten langs de Nazarethstraat te lopen. Toch raden wij aan om, als het niet noodzakelijk is, om te lopen via de Boterhoek.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over alle werkzaamheden en wegafsluitingen en hoe lang deze gaan duren op de pagina Herinrichting Nazarethstraat.

Werkzaamheden en afsluiting Nazarethstraat

 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu