Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Werkzaamheden Ringweg bijna afgerond

Maandag 17 juli 2017

De werkzaamheden aan de Ringweg zijn bijna afgerond. Zowel tussen Oirschotseweg en Heuveleind als ter hoogte van Dijkstraten.

Afsluiting rotonde Heuveleind

Zaterdag 22 juli en zondag 23 juli is de laatste fase van de werkzaamheden tussen de Oirschotseweg en Heuveleind. De rotonde Heuveleind/Ringweg is dan afgesloten.

Ringweg ter hoogte van Dijkstraten

Tot en met vrijdag 21 juli is de Ringweg ter hoogte van Dijkstraten afgesloten voor doorgaand verkeer. De Ringweg is dan dicht tussen de 2 rotondes die de wijk Dijkstraten ontsluiten. In deze periode realiseren we op beide rotondes een aansluiting voor het fietsverkeer vanuit de Broekstraat en de Zessprong richting Dijkstraten. Daarnaast komt er een nieuwe aansluiting van de Koppelboor op de Ringweg. Zodra de werkzaamheden gereed zijn, wordt de Ringweg weer opengesteld.

Omleidingsroute

Ter plaatse komt er een omleidingsroute voor doorgaand verkeer. De wijk Dijkstraten en de Broekstraat zijn voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de Ringweg vanuit de richting A2. Voor de bereikbaarheid van de Zessprong en omgeving komt er op de Ringweg - vanuit de richting rotonde Oirschotseweg - een tijdelijke inrit.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu