Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Nieuw afval ABC

Maandag 17 juli 2017

In september start de nieuwe manier van afval inzamelen. Alle inwoners in Best gaan het afval scheiden. Om u te kunnen helpen bij het scheiden, hebben we in samenwerking met de klankbordgroep Afval een Afval ABC (PDF, 1.6 MB) opgesteld. Hierin laten we zien welk soort afval in welke afvalstroom thuis hoort.

Afvalscheidingswijzer

De landelijke organisatie Milieu Centraal heeft ook een afvalscheidingswijzer. Hierin vindt u meer informatie over het sorteren van afval. Het advies van de wijzer anders zijn dan het Afval ABC. We actualiseren het Afval ABC ieder half jaar. Voor inwoners van Best raden we aan het afval ABC aan te houden.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de pagina Afvalinzameling.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu