Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Afsluiting Ringweg ter hoogte van Dijkstraten

Dinsdag 11 juli 2017

Van maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli is de Ringweg ter hoogte van Dijkstraten afgesloten voor doorgaand verkeer. De Ringweg is dan dicht tussen de twee rotondes die de wijk Dijkstraten ontsluiten. In deze periode realiseren we op beide rotondes een aansluiting voor het fietsverkeer vanuit de Broekstraat en de Zessprong richting Dijkstraten. Daarnaast komt er een nieuwe aansluiting van de Koppelboor op de Ringweg. Zodra de werkzaamheden gereed zijn, wordt de Ringweg weer opengesteld.

Omleidingsroute

Ter plaatse komt er een omleidingsroute voor doorgaand verkeer. De wijk Dijkstraten en de Broekstraat zijn voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de Ringweg vanuit de richting A2. Voor de bereikbaarheid van de Zessprong en omgeving komt er op de Ringweg - vanuit de richting rotonde Oirschotseweg - een tijdelijke inrit.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu