Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Ontwerpbestemmingsplan Rotonde en parkeerweide Het Groene Woud ter inzage

Maandag 10 juli 2017

Vanaf woensdag 12 juli ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Rotonde en parkeerweide Het Groene Woud’ ter inzage. Dit bestemmingplan maakt het mogelijk om de kruising Ringweg-Koppelstraat-Hooiweg te vervangen door een rotonde met vrijliggende fietspaden. Ook kan hierdoor in De Vleut een nieuwe parkeerweide worden gerealiseerd. De vernieuwing van de infrastructuur ondersteunt de toekomstige ontwikkelingen in het gebied, zoals de aanleg van een groene poort naar het achterliggende gebied Het Groene Woud.

Rotonde en parkeerweide

Door middel van de nieuwe rotonde kunnen bezoekers van recreatiegebied De Vleut en natuurgebied Het Groene Woud eenvoudig naar de nieuwe parkeerweide worden geleid. Deze parkeerweide moet de extra parkeerbehoefte van het gebied opvangen en komt vlakbij de rotonde te liggen. Hierdoor hoeven bezoekers niet meer over de Molenkampseweg en Broekdijk te rijden. Dit komt de verkeers- en parkeerdruk in het gebied ten goede.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 12 juli tot en met 22 augustus ter inzage. U kunt het plan en de procedure bekijken bij het overzicht bestemmingsplannen.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu