Geluidbelastingkaart ter inzage

Maandag 10 juli 2017

Het college van burgemeester en wethouders heeft de geluidsbelastingkaart vastgesteld. Deze kaart is een weergave van de geluidsbelasting die veroorzaakt wordt door de wegen, spoorwegen en bedrijven in of dichtbij de gemeente. Daarbij wordt ook duidelijk gemaakt hoeveel geluidsgevoelige objecten, geluidsgevoelige terreinen en stille gebieden er zijn. Ook staat er in hoeveel bewoners van woningen in een bepaald gebied aan bepaalde waarden van de geluidsbelasting worden blootgesteld.

De geluidsbelastingkaart zien?

De kaart ligt van 12 juli tot en met 22 augsutus ter inzage. U kunt de kaart digitaal zien op de website van ODZOB. U kunt de kaart ook tijdens de openingstijden van het gemeentehuis inzien. U kunt hiervoor contact opnemen met mevrouw van Beek, te bereiken op telefoonnummer 14 0499.