Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Asfaltonderhoud Ringweg

Donderdag 6 juli 2017

Van maandag 26 juni tot en met vrijdag 28 juli plegen we onderhoud aan de Ringweg vanaf de rotonde Oirschotseweg tot en met de rotonde Heuveleind. Dit gebeurt in drie fases. De rijbaan van de Ringweg en de drie rotondes krijgen een nieuwe deklaag. Aannemingsmaatschappij Van Gelder maakt ook alle fietspaden op de rotondes geschikt voor tweerichtingsverkeer.

Afsluiting Ringweg en rotondes

Het onderhoud wordt in drie fases uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten.  

Werkzaamheden fase 1

Tijdens fase 1 is Kermis Best. De aannemer heeft hier rekening mee gehouden in de planning. De werkzaamheden op de rotonde starten omstreeks 07.00 uur en eindigen om 13.00 uur. De Ringweg tussen Oirschotseweg en Heivelden-Zuid is om 16.00 uur weer open voor verkeer.

Fietsers

De werkzaamheden aan de fietspaden worden ook gefaseerd uitgevoerd, alleen op reguliere werkdagen. Tijdens de werkzaamheden stellen we waar nodig een omleiding in.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu