Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Nieuw kunstwerk van kunstenaar Tom Claassen

Maandag 3 juli 2017

Het college van burgemeester en wethouders heeft een locatie gekozen voor het plaatsen van een nieuw kunstwerk. In het plantsoen aan de Willem de Zwijgerweg tussen de Prinses Beatrixlaan en de Piet Heinstraat komt het ‘Konijn’, een werk van kunstenaar Tom Claassen.

Bijeenkomst Kunstwerk

Omwonenden zijn op uitnodiging tijdens een bijeenkomst op 9 mei geïnformeerd over het kunstwerk en hebben de gekozen locatie bekeken. Samen met alle aanwezige omwonenden is op dat moment de precieze ligging van het kunstwerk bepaald. De vergunning is inmiddels verleend en het kunstwerk wordt in deze week geplaatst.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu