Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens kermis in Best

Dinsdag 20 juni 2017

Van vrijdag 30 juni tot en met dinsdag 4 juli wordt de kermis gehouden in het centrum van Best. We treffen daarom een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen. Hieronder leest u een aantal maatregelen. Kijk voor het gehele overzicht aan maatregelen op de pagina Kermis.

Overzicht verkeersmaatregelen

Maandag 26 juni vanaf 18.00 uur

Afsluiting achterste deel van parkeerterrein Den Ekker (groot parkeerterrein).

Dinsdag 27 juni vanaf 6.00 uur

Afsluiting van:

• Raadhuisplein (rondom gemeentehuis)
  • Kapelaan J.A. Heerenstraat tussen Den Ekker en de Rabobank

Woensdag 28 juni vanaf 18.00 uur

Afsluiting van voorste deel van parkeerterrein Den Ekker (vóór de PLUS). Vanaf dat moment wordt het resterende deel van het achterste parkeerterrein weer opengesteld, maar dan wel als Blauwe zone.

Let op: tot en met woensdag 5 juli geldt op alle locaties een parkeerverbod!

Wegsleepregeling geldt op en rond kermisterrein

Haal tijdig uw auto weg uit het kermisgebied. Auto's die tijdens (het opbouwen van) de kermis in de weg staan, worden op kosten van de eigenaar weggesleept. Hierop is de Wegsleepverordening van de gemeente Best van toepassing. Deze wegsleepregeling geldt ook voor die terreinen waar parkeerverboden gelden.

Vuurwerkshow

De kermis wordt ook dit jaar afgesloten met het traditionele vuurwerk. Dit gebeurt dinsdagavond 4 juli om 23.00 uur in de Koetshuistuin. Op de parkeerplaats van de Aldi geldt daarom op 4 juli een parkeerverbod en wegsleepregeling vanaf 20.00 uur. Dit geldt ook voor het gedeelte van de Secr. Jansenstraat dat direct grenst aan de Koetshuistuin.

Meer informatie

Wilt u alle verkeersmaatregelen lezen? Kijk dan op de pagina Kermis. Wilt u meer weten over de attracties en het randprogramma? Bezoek dan www.kermisbest.nl of lees de speciale kermiskrant.