Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Komende weken meer goederentreinen door Best

Maandag 29 mei 2017

Zoals u wellicht eerder heeft vernomen, krijgen de gemeenten aan de zogenoemde Brabantroute de komende tijd te maken met extra goederentreinen. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan het Duitse spoor.

Ook de komende weken vinden er weer werkzaamheden plaats. Dit betekent extra goederentreinen door Best. ProRail stimuleert vervoerders om zo veel mogelijk stille treinen te gebruiken. Ook zorgen ze er voor dat nergens de wettelijke normen voor geluid worden overschreden. Treinen met gevaarlijke stoffen blijven – indien mogelijk - zoveel mogelijk gebruik maken van de Betuweroute.

Meer weten?

Raadpleeg dan de website van Prorail.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu