Herinrichting Nazarethstraat

Maandag 29 mei 2017

Op dinsdag 6 juni start fase 3 van de herinrichting Nazarethstraat, het parkeerterrein van begrafenisonderneming Mutsaers. Aannemer Van de Wetering voert de werkzaamheden uit. Als eerste wordt het groen verwijderd en de parkeerplaats opengebroken. Aansluitend komt het riool aan de beurt en nieuwe bestrating.

Wat betekent het?

Het parkeerterrein bij de kapel is van 6 juni tot en met 28 juli afgesloten. U kunt hier in deze periode dus niet parkeren. Het parkeerterrein bij het kerkhof blijft open en is via een omleiding bereikbaar. Voor voetgangers blijft het parkeerterrein bij het kerkhof vanaf de Nazarethstraat bereikbaar.

Herinrichting Nazarethstraat fase 1 tot en met 3

Overlast

Wij begrijpen dat u tijdens de reconstructie overlast kunt ervaren van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle aanliggende bedrijven en aanwonenden worden door de civiele aannemer Van de Wetering over de werkzaamheden geïnformeerd.

Vragen?

Heeft u vragen over de reconstructie van de Nazarethstraat?  Dan kunt u terecht bij Ruud Temme via: info@gemeentebest.nl of telefoonnummer 14 0499.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu