Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Bestemmingsplan buitengebied

Dinsdag 23 mei 2017

De gemeente Best is druk bezig met het opstellen van een bestemmingsplan Buitengebied. Om dit zo correct en volledig mogelijk te doen wordt vooraf een inventarisatie uitgevoerd om het buitengebied in kaart te brengen. Een onderdeel daarvan is de cultuurhistorische bebouwing.

Aankondiging veldinventarisatie

In week 21 wordt door het Monumentenhuis Brabant een inventarisatie uitgevoerd in het buitengebied. Het kan zijn dat hiervoor foto’s worden gemaakt vanaf de openbare weg. Wij hopen op uw begrip. De bewoners van de panden die wij willen fotograferen zijn per brief op de hoogte gebracht.

Vragen

Heeft u vragen? Dan kunt u die stellen aan mevrouw Domenie. Dit kan per mail via c.domenie@gembest.nl of door te bellen naar het algemeen nummer 14 0499.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu