Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Bijeenkomst actualisatie beleid ‘Bed & Breakfast 2014’

Maandag 15 mei 2017

In het beleid ‘Bed & Breakfast 2014’ staat beschreven welke regels er gelden voor het starten van een B&B. Door allerlei nieuwe ontwikkelingen is het nodig om eens goed naar het huidige beleid te kijken en te actualiseren. Wij willen u als inwoner van Best en/of eigenaar van een B&B uitnodigen om mee te praten over dit onderwerp.

Bijeenkomst

Op dinsdag 30 mei van 19.00 tot 20.00 uur organiseren we een bijeenkomst. Deze vindt plaats bij B&B De Nieuwe Heide, Sonseweg 20 te Best. We praten tijdens de bijeenkomst over de huidige regelgeving rondom bed & breakfast accommodaties en over landelijke ontwikkelingen zoals de opkomende deeleconomie. Denk hierbij aan Airbnb, huisruil en dergelijke.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? Stuur dan een e-mail te sturen naar m.kelly@gembest.nl. Ook voor uw vragen en of opmerkingen over dit onderwerp kunt u terecht bij mevrouw M. Kelly. 
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu