Nieuwe manier melden verloren of gevonden voorwerp

Maandag 8 mei 2017

Sinds 8 mei zijn we gestart met een nieuwe manier van melden van verloren of gevonden voorwerpen. Dat gebeurt voortaan via de website www.verlorenofgevonden.nl. Daarmee is de kans groter om verliezer en vinder bij elkaar te brengen. Op de pagina Verloren of gevonden voorwerpen staat meer informatie over het maken van een melding.

Voorwerp verloren

Bent u een voorwerp verloren? Kijk dan op de website www.verlorenofgevonden.nl. Staat uw verloren voorwerp er niet bij? Blijf dan regelmatig op de website www.verlorenofgevonden.nl kijken. Iemand kan het voorwerp ook later vinden en/of aanmelden. Vergeet ook niet om een melding van het verloren voorwerp te maken. Het maken van een melding kan via de website www.verlorenofgevonden.nl of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis.

Voorwerp gevonden

Heeft u een voorwerp gevonden? Dan bent u verplicht dit snel te melden bij de gemeente. Het melden van een gevonden voorwerp kan ook via de website www.verlorenofgevonden.nl. U geeft daarbij aan of u het gevonden voorwerp thuis wilt bewaren of naar het gemeentehuis brengt. Aan thuis bewaren zijn voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden staan op de pagina Verloren of gevonden.