Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Doorgeven vermissing of diefstal reisdocument ook online mogelijk

Maandag 1 mei 2017

Bent u uw paspoort/identiteitskaart kwijt of is uw paspoort/identiteitskaart gestolen? Dan moet u dit zo snel mogelijk aan ons doorgeven. Dit is nodig om misbruik ervan te voorkomen. Het melden van een vermissing (kwijt of gestolen) van een reisdocument is gratis en kan vanaf nu ook eenvoudig online!

Hoe werkt het?

U kunt online met uw DigiD een vermissing of diefstal van een reisdocument doorgeven. Zodra u een reisdocument als vermist of gestolen opgeeft, is het document niet meer geldig en kan dus ook niet meer gebruikt worden. Ook niet wanneer het reisdocument terug gevonden wordt. Wilt u of kunt u uw vermissing niet digitaal doorgeven? Maak dan een afspraak.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu