Bijeenkomst gedecoreerden Koningsdag

Dinsdag 25 april 2017

Op Koningsdag (donderdag 27 april) vindt de jaarlijkse ontvangst plaats van alle gedecoreerden uit Best. Deze gelegenheid is een vast ontmoetingsmoment voor de gedecoreerden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid kennis te maken met inwoners uit Best die in het afgelopen jaar Koninklijk onderscheiden zijn. De bijeenkomst vindt plaats in de burgerzaal van het gemeentehuis.

Uitnodiging niet meer per brief

De manier van aanmelden is gewijzigd. Voorheen ontvingen alle gedecoreerden persoonlijk een brief. Vanaf dit jaar kunt u zich aanmelden per e-mail. U ontvangt dus ook geen brief meer.

Aanmelden

Dit doet u door vóór 21 april een e-mail te sturen aan j.smits@gembest.nl. Graag in de e-mail vermelden of u een introducé meeneemt. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via 0499 360 414.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 10.00 uur: Ontvangst van de gedecoreerden door het gemeentebestuur
  • 10.30 uur: Welkomstwoord door de burgemeester met een terugblik op het afgelopen jaar. Aansluitend een heildronk op Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Vervolgens een groepsfoto van de nieuw gedecoreerden met burgemeester voor publicatie in de (lokale) krant, waarna informeel samenzijn
  • 12.00 uur: Einde ontvangst
  • 12.15 uur: Afname defilé door de (nieuw) gedecoreerden op het bordes naast de burgerzaal met gelegenheid voor persfoto’s. Hierna volgt voor geïnteresseerden op het Raadhuisplein het programma van de Oranjevereniging Best. Publiciteit hierover volgt via de media.