Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Ontvangst sportkampioenen 2016

Woensdag 19 april 2017

Vanavond (19 april) was de huldiging van de Sportkampioenen 2016 in het gemeentehuis. Wethouder John Verheijen ontving 21 kampioenen. Best is trots op zoveel sportkampioenen! Het werd een gezellige bijeenkomst, waarin ook een Taekwondo-demonstratie gegeven werd door Joël en Dewi van de Weide.

Sportkampioenen 2016

Klik op de foto om deze te vergroten

Op de foto in willekeurige volgorde:
Jasmin Bonnier, Isa Berende, Siem van Erp, Liberace Held, Joël van de Weide, Dewi van de Weide, Ruud van de Ven, Jarno Jansen, Kevin Giesberts, Sam Sieben, Laura van der Winkel, Mylène Aerts, Kayleigh van Kleef, Leila Faber, Lonneke Steenbakkers, Eppo Hendriks, Zita van Veen, Marieke Weustink, Sanne van de Wetering, Zoni Holzken, Priscillia Holzken.

Foto: Sandra van Leuken Fotografie
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu