Hoorzitting OCBB: maandag 24 april

Woensdag 19 april 2017

Op maandag 24 april om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

• Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 10 januari 2017, waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning Fuutlaan 1 voor het kappen van 6 bomen en de herplantplicht voor 3 bomen op dat perceel.
  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 10 januari 2017,  waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning Fuutlaan 2 voor het kappen van 4 bomen en de herplantplicht voor 4 bomen op dat perceel.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.