Doorgeven vermissing of diefstal reisdocument nu ook online mogelijk

Dinsdag 18 april 2017

Bent u uw paspoort/identiteitskaart kwijt of is uw paspoort/identiteitskaart gestolen? Dan moet u dit zo snel mogelijk aan ons doorgeven. Dit is nodig om misbruik ervan te voorkomen. Het melden van een vermissing (kwijt of gestolen) van een reisdocument is gratis en kan vanaf nu ook eenvoudig online!

Hoe werkt het?

U kunt online met uw DigiD een vermissing of diefstal van een reisdocument doorgeven. Zodra u een reisdocument als vermist of gestolen opgeeft, is het document niet meer geldig en kan dus ook niet meer gebruikt worden. Ook niet wanneer het reisdocument terug gevonden wordt. Wilt u of kunt u uw vermissing niet digitaal doorgeven? Maak dan een afspraak.

Informatie

Meer informatie over het online doorgeven van een vermissing of diefstal van een reisdocument zoals een paspoort of identiteitsbewijs kunt u vinden op de pagina Paspoort of identiteitskaart, vermissing of diefstal doorgeven.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu