Denk mee over het Bestse verkeersbeleid

Woensdag 29 maart 2017

Wilt u meedenken over de Bestse verkeersplannen en ambities? Kom dan woensdag 19 april om 19.30 uur naar het gemeentehuis. We werken op dit moment aan een visie op het verkeer en de mobiliteit van Best. In deze visie worden de toekomstplannen voor het Bestse verkeer en vervoer vastgelegd. Om tot een gedragen visie te komen willen wij graag uw mening horen. Daarom organiseren we op 19 april een bijeenkomst.

Samen in gesprek

Het doel van deze bijeenkomst is om duidelijk te krijgen wat u als Bestenaar belangrijk vindt binnen het thema mobiliteit. Denk daarbij aan autoverkeer, voetgangers, fietsers en het openbaar vervoer. U gaat deze avond met elkaar in gesprek aan de hand van vragen. De uitkomsten van de bijeenkomst nemen wij mee in het opstellen van de mobiliteitsvisie.

Bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 april in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1). Aanvang van de bijeenkomst is 19.30 uur en we verwachten rond 21.30 uur af te ronden. Wij vinden het fijn om vooraf te weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Meld u daarom uiterlijk 13 april aan via emailadres: l.aarts@gembest.nl.