Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gewijzigde locatie verkoopstandplaatsen

Maandag 27 maart 2017

Vanwege de herinrichting van de Nazarethstraat vervallen de verkoopstandplaatsen bij het verzorgingshuis en bij het winkelcentrum ‘de Boterhoek’. Ze verhuizen tijdelijk tot eind 2017 naar de Hoofdstraat en Raadhuisplein. De nieuwe verkoopstandplaatsen zie je op de situatietekening van de nieuwe verkoopstandplaatsen (PDF, 304.1 kB).

Verkoopstandplaatsen

Het betreft de volgende standplaatsen:

  • Dinsdag: Vishandel Neggers
  • Woensdag: Vishandel Tol & Zoon
  • Donderdag : Groente- en fruithandel J. Reuvers (kraam) en Kaashandel Dammers
  • Vrijdag : Vishandel Tol & Zoon en Ipsum Foods Grillwagen

Na het afronden van de werkzaamheden van de reconstructie wordt een nieuwe standplaatsenlocatie gerealiseerd aan het parkeerterrein aan de Nazarethstraat, tussen de Sint-Odulphuskapel en de kerk. Hierover informeren we u te zijner tijd.


 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu