Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

De parkeerschijfzone (blauwe zone) verandert

Maandag 27 maart 2017

In het centrumgebied en op het Wilhelminaplein wordt de blauwe zone uitgebreid. Hieronder leest u wat er precies verandert.

Uitbreiding blauwe zone Centrumgebied

Door het openstellen van de parkeergarage Molenveste voor bedrijven en bewoners is er in het centrum minder behoefte aan parkeerplaatsen voor langparkeren en juist meer aan kortparkeerplaatsen voor bezoekers van het centrum. Om meer kortparkeerplaatsen te creëren breiden we de blauwe zone in het centrum uit. Het gaat dan om uitbreiding van de blauwe zone op het Raadhuisplein (aan de zij- en achterkant van het gemeentehuis), in het eerste deel van de Oranjestraat en bij de winkels op de Kapelaan J.A. Heerenstraat.

Uitbreiding blauwe zone centrum

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Uitbreiding blauwe zone Wilhelminaplein

Op het parkeerterrein aan het Wilhelminaplein wordt de blauwe zone uitgebreid met ongeveer 20 parkeerplaatsen. Met deze uitbreiding creëren we meer parkeergelegenheid voor bezoekers van de winkels.

Uitbreiding blauwe zone Wilhelminaplein

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Wanneer gaan we beginnen

De planning is om begin april de verkeersborden te plaatsen en de blauwe strepen op straat aan te brengen. Het aanbrengen van de blauwe strepen is afhankelijk van het weer. Het moet in een droge periode worden aangebracht, zodat de verf goed op de straat blijft zitten.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu