Bijeenkomst omgevingsplan Hoge Akker-Speelheide-De Leeuwerik

Donderdag 16 maart 2017

Er komt een omgevingsplan voor de wijken Hoge Akker, Speelheide en De Leeuwerik. Dit is de opvolger van het huidige bestemmingsplan.

Bijeenkomst 27 maart 2017: concept-adviezen

Dit pakt de gemeente anders aan dan u gewend bent. Voordat we het plan gaan maken, wilden we eerst van u weten wat u hierin geregeld wilt hebben. Eindelijk bouwen zonder vergunning? Welstand overboord? Onderwerpen waarover zo’n 30 bewoners van deze wijken zich de afgelopen maanden hebben gebogen. In werkgroepen per wijk schreven bewoners een concept-advies voor de gemeente. Wat vindt u hiervan? Laat dit horen tijdens een bijeenkomst voor alle bewoners van en organisaties/ondernemers in de wijken Hoge Akker, Speelheide en De Leeuwerik.

De bijeenkomst is op maandag 27 maart in de Lidwinakerk. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom. De avond eindigt uiterlijk om 21.30 uur.

Meer weten?

Kijk dan op de pagina Bestemmingsplan Hoge Akker, Speelheide en De Leeuwerik.