Nieuwe vergunning verleend Zweefheuvel

Dinsdag 14 maart 2017

Door de gemeente is aan ‘thuis op 10 maart 2017 een omgevingsvergunning verleend voor de ombouw van een bestaand pand aan de Zweefheuvel (voorheen Wildheuvel) naar 22 wooneenheden. Het betreft een alternatief voor de eerder aan ‘thuis verleende vergunning voor de ombouw naar 26 wooneenheden. Onderdeel van de nieuwe aanvraag is tevens het realiseren van bijbehorende voorzieningen zoals bergingen, containers en de aanleg van een inrit. Tegen deze vergunning kan beroep worden ingesteld. Voor meer informatie hierover verwijzen we naar  de openbare bekendmakingen. Inmiddels zijn omwonenden van dit besluit schriftelijk in kennis gesteld.

Meer informatie

Via de pagina Openbare bekendmakingen op onze gemeentelijke website kunt u meteen doorklikken naar al onze bekendmakingen op www.officielebekendmakingen.nl. De bekendmakingen per e-mail ontvangen? Ga naar www.zoek.overheid.nl en meld u aan voor de e-mailservice.