Hoorzitting OCBB

Dinsdag 14 maart 2017

Op maandag 20 maart 2017 om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

• Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 27 december 2016, waarbij besloten werd tot handhavend optreden tegen Toon Vertier, Broekdijk 10 te Best, in verband met de overtredingen die plaats vinden op genoemd perceel.
  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders¬†van 6 februari 2017,¬†waarbij besloten werd tot het verlenen van een evenementenvergunning een gebruiksvergunning en ontheffing Drank- en Horecawet voor Pussy Lounge Wintercircus op 11 maart 2017.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.