Ontvangst sportkampioenen van 2016

Maandag 20 februari 2017

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de sportkampioenen van 2016 (1e, 2e, 3e plaats) uit op het gemeentehuis om ze gezamenlijk tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje te zetten. Deze bijeenkomst vindt in het voorjaar van 2017 plaats.

Wie zijn sportkampioenen?

Het gaat om mannen, vrouwen en kinderen die Nederlands-, Europees-, Wereld-, of Olympisch kampioen zijn geworden in een bepaalde sport, in de ruimste zin van het woord. Het gaat om professionele- en recreatieve sporters in competitieverband en/of denksporten. Voorwaarde is wel dat de sportkampioen in Best woont.

Aanmelden

Bent u of kent u een sportkampioen uit 2016? Meld deze dan vóór 1 maart 2017 aan. Dit kan per e-mail naar m.langenberg@gembest.nl of door middel van een brief, onder vermelding van ‘Sportkampioenen 2016’: Gemeente Best – ter attentie van van M. Langenberg, Antwoordnummer 6 – 5680 VB Best (geen postzegel nodig).

De sportkampioenen ontvangen op een later moment een uitnodiging voor de ontvangst door de wethouder Sport.