Oplaadpunten elektrische auto's

Dinsdag 7 februari 2017

De gemeente Best gaat in 2017 samen met de provincie Noord-Brabant een aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s (laten) plaatsen. Kort geleden is hiervoor een overeenkomst gesloten tussen de provincie en Nuon-Heijmans. In totaal komen er 2.500 slimme laadpunten voor elektrische auto’s bij in Noord-Brabant en Limburg. Waar deze punten exact geplaatst worden, is nog niet bekend. Om geschikte locaties te kiezen, willen wij eerst inzicht krijgen waar behoefte is aan deze oplaadpunten.

Aanmelden

Meld u daarom aan als u gebruik maakt of wilt gaan maken van een elektrisch oplaadpunt.

• U bent woonachtig of werkzaam in Best
  • U beschikt over een elektrische auto door middel van eigendom of een (meerjarige) leaseconstructie
  • U beschikt niet over eigen parkeerterrein

U kunt uw belangstelling voor een oplaadpunt kenbaar maken door een mail te sturen naar vergunningen@gembest.nl. In deze mail graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden. Daarnaast ook graag aangeven: het merk, type en kenteken van de elektrische auto. De provincie Noord-Brabant moet nog besluiten hoeveel oplaadpunten Best krijgt. Na dit besluit zal de gemeente - op basis van de inventarisatie - de locaties kiezen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de oplaadpunten? Neem dan telefonisch contact op met de Ilja Neervens via 14 0499.