Nieuwe naam Raadhuisplein

Dinsdag 17 januari 2017

De nieuwe inrichting van het centrum is al weer een tijdje klaar. Ook het Raadhuisplein voor en gedeeltelijk naast het gemeentehuis is opnieuw ingericht. Daarom vindt het college het tijd voor een nieuwe naam voor dit centrale plein. De straatnaamcommissie heeft al enkele voorstellen gedaan. Maar we vragen ook aan u om mee te denken. Weet u een nieuwe naam voor het plein in het hart van het centrum van Best? Een naam die deze centrale locatie eer aan doet? Stuur dan uw voorstel in!

Deelnemen

• Stuur een mailtje naar info@gemeentebest.nl onder vermelding van hernoeming Raadhuisplein.
  • Reageer op het Facebook bericht.
  • Bel naar 14 0499 en geef uw nieuwe naam door.

Afspraken

• Het plein wordt niet vernoemd naar een persoon.
  • Het gaat om het ‘oranje deel’ in het kaartje.
  • U kunt reageren tot 1 februari 2017.
  • Het college beslist uiteindelijk welke naam het plein krijgt.
  • Aan de inzending is geen prijs verbonden. Als uw inzending wordt gekozen, ontvangt u natuurlijk wel een persoonlijk bericht (indien uw naam bij ons bekend is).