Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Informatiebijeenkomst De Vleut

Maandag 16 januari 2017

Op 26 januari is er een informatiebijeenkomst over de gewijzigde plannen in De Vleut. Deze bijeenkomst vindt plaats om 19.00 uur in het buurthuis OVS, Steenovenseweg 1 te Best. Tijdens deze avond geven de gemeente Best, het Brabants Landschap en Best Zoo een toelichting op hun plannen. Best Zoo geeft onder andere uitleg over de uitbreiding van Best Zoo en de bouw van de Groene Poort.

Aanmelden voor de bijeenkomst

Wilt u meer weten over de nieuwe plannen? Geïnteresseerden voor de bijeenkomst kunnen zich aanmelden bij de heer K. van Lieshout van de gemeente Best. Dat kan via e-mailadres k.van.Lieshout@gembest.nl of telefonisch via 14 0499.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu