Digitale aanslag gemeentelijke heffingen

Vrijdag 13 januari 2017

Heeft u via MijnOverheid aangegeven dat u berichten van de gemeente Best digitaal wilt ontvangen? Dan ontvangt u vanaf 2017 ook de aanslag gemeentelijke heffingen in de Berichtenbox van MijnOverheid.

Wat is de Berichtenbox in MijnOverheid?

De Berichtenbox is uw persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In de Berichtenbox kunt u de berichten van de overheid ontvangen, bewaren en beheren. MijnOverheid is een persoonlijke website voor overheidszaken. Om in te loggen bij MijnOverheid heeft u een DigiD nodig.

Nog geen DigiD?

Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt u deze aanvragen via DigiD aanvragen. Het duurt ongeveer 5 dagen voordat u uw DigiD ontvangt.

Zijn er kosten aan verbonden?

De Berichtenbox en DigiD zijn kosteloos.

Wat zijn de voordelen van de Berichtenbox?

U kunt uw documenten altijd en overal inzien. U raakt de documenten niet kwijt, omdat ze veilig bewaard blijven in de Berichtenbox. Verder sparen we het milieu, omdat we minder papier gebruiken.

Er komt ook een button waarmee u de aanslag gemeentelijke heffingen makkelijk via iDeal kunt betalen.

Wilt u de aanslag gemeentelijke heffingen digitaal ontvangen?

Via MijnOverheid geeft u aan van welke overheidsinstanties u berichten digitaal wilt ontvangen. Deze voorkeuren kunt u zelf wijzigen op de website van MijnOverheid.

Geef dit vóór 1 februari door

Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u voor 2017 de aanslag gemeentelijke heffingen van de gemeente Best digitaal ontvangen? Dan moet u dit vóór 1 februari 2017 doen bij MijnOverheid.

Ontvang ik de aanslag gemeentelijke heffingen ook nog via de post?

Heeft u via MijnOverheid aangegeven dat u berichten van de gemeente Best digitaal wilt ontvangen? Dan krijgt u de aanslag gemeentelijke heffingen niet meer via de post.
Heeft u zich niet aangemeld voor de Berichtenbox? Dan krijgt u de aanslag nog steeds via de post.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0499.