Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Voorlichtingsbijeenkomst senioren

Dinsdag 20 december 2016

De donkere dagen zijn weer aangebroken. Criminelen gaan dan vaak op pad. Hiervan zijn ouderen vaak het slachtoffer. Daarom organiseert de gemeente Best in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie, de politie en met steun van de Seniorenraad Best, een voorlichtingsbijeenkomst ‘babbeltrucs, inbraak- en brandpreventie en overvallen’.

Waar en wanneer?

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 januari om 13.30 uur. Locatie: Zalencentrum Prinsenhof, grote zaal (Hoofdstraat 43).

Hoe kunt u zich aanmelden?

Er geldt een maximum aantal deelnemers! Meld u daarom vóór 16 januari aan via m.scheijvens@gembest.nl. Vermeld in de e-mail uw naam en de naam van uw wijk. Mocht u niet beschikken over een e-mailadres, dan kunt u zich op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur telefonisch opgeven door te bellen naar 14 0499.

Vragen?

Meer informatie over deze voorlichtingsbijeenkomst vindt u in de uitnodiging in de agenda op de website van de Seniorenraad: www.seniorenraadbest.nl.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu