Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Afsluiting op- en afrit Best-West

Woensdag 14 december 2016

Tijdens een rioolinspectie op donderdag 8 decemberĀ is gebleken dat een deel van het riool tussen Best en Sint-Oedenrode, ter hoogte van de op- en afrit Best West, niet stabiel is. De rioolbuis bevat scheuren en er bestaat een mogelijkheid dat de buis instort. Daarmee zou een deel van de weg ook kunnen inzakken. Uit voorzorg is daarom op dit moment de op- en afrit door Rijkswaterstaat afgesloten.

Hoe lang de afsluiting van op- en afrit Best West gaat duren, is nog niet duidelijk. Medio volgende week wordt hierover meer bekend. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Waterschap de Dommel.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu