Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Hoorzitting OCBB: maandag 19 december

Dinsdag 13 december 2016

Op maandag 19 december om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van de burgemeester van 10 oktober 2016 waarbij besloten werd tot het sluiten van een bedrijfspand aan de Dintel te Best op grond van het Damoclesbeleid gemeente Best.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu