Hoorzitting OCBB: maandag 14 november

Donderdag 10 november 2016

Op maandag 14 november om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.

Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

• De bezwaarschriften gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 14 juli 2016 waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het aanleggen van een inrit/uitrit aan het Johan Frisopark 53 te Best.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in de Mosselaar van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.

Hoorzitting verlening evenementenvergunning Extrema Outdoor gaat niet door

Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 5 juli 2016 waarbij besloten werd tot het verlenen van een evenementenvergunning aan Extrema Outdoor op 9 juli 2016 gaat niet door.