Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Begroting 2017-2020

Dinsdag 1 november 2016

Het is zover! De begroting 2017-2020 van de gemeente Best is in concept gereed en meerjarig sluitend. Op onze website kunt u de online versie van de Begroting 2017-2020 bekijken. Via deze online versie kunt u heel gemakkelijk en snel inzoomen naar voor u interessante onderwerpen. Belangrijke kernpunten in deze begroting zijn: het cultuuractieplan, veerkrachtig bestuur, transformatie sociaal domein, invoeren omgevingswet en het opstellen van de omgevingsvisie.

Vergadering gemeenteraad

Deze begroting wordt in de Raadsvergadering van 7 november ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeenteraad. Let op: In tegenstelling tot normaal begint deze raadsvergadering om 18.30 uur.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu