Tegenprestatie reparatie kunstwerk spoortunnel

Dinsdag 25 oktober 2016

Binnenkort staat de Mol op de spoortunnel er weer piekfijn bij. De scheuren in het kunstwerk worden gerepareerd. De gemeente betaalt dit. De kunstenaar, Tom Claassen, levert hiervoor een tegenprestatie. Hij maakt enkele van zijn kunstwerken geschikt om buiten te staan. De waarde hiervan komt overeen met de reparatie- en onderhoudskosten die de gemeente betaalt.

Het eerste kunstwerk is inmiddels in Best gearriveerd: een liggend konijn. We kijken nog naar een goede plek hiervoor. Een mogelijkheid is om alle kunstwerken van Tom Claassen bij elkaar in de buurt te zetten. Over de tweede tegenprestatie zijn we nog met de kunstenaar en zijn zaakwaarnemer in gesprek. Daarover volgt later meer informatie.

Kunstwerk Konijn

Reparatie kunstwerk de Mol