Mantelzorgcompliment 2016

Maandag 17 oktober 2016

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. We hechten daarom ook veel waarde aan de mantelzorgers in de gemeente Best. Met het jaarlijkse mantelzorgcompliment willen wij onze waardering hiervoor laten zien. Het compliment wordt verstrekt in de vorm van VVV bonnen ter waarde van € 150,00.

Hoe kunt u het mantelzorgcompliment aanvragen?

U kunt het compliment aanvragen door het aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend voor 1 december 2016 bij de gemeente Best af te geven of opsturen. Het aanvraagformulier kunt u vinden op de pagina Mantelzorgcompliment. U kunt het aanvraagformulier ook afhalen in Bestwijzer.

Goed voor elkaar festival

Van 7 tot 11 november organiseert Welzijn Best Oirschot (WBO) het 'Goed voor elkaar festival' (voorheen: 'Vrijwilligersacademie'). Elke dag kunt u gratis deelnemen aan een workshop, training of andere activiteit. Op de website van WBO kunt u zich aanmelden en het volledige programma zien.