Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Verwijdering Bürstnercaravan aan de Gagel

Donderdag 13 oktober 2016

Als gevolg van artikel 5.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening 2010 is het verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren.

Aan de Gagel te Best stond een verwaarloosd voertuig permanent gestald. Dit was een Bürstnercaravan waarvan de kentekenplaten en chassisnummer zijn verwijderd.

Handhaving voertuigwrak

Vanwege de belangen voor de omgeving en mogelijk vandalisme is door burgemeester en wethouders besloten om handhavend op te treden tegen het aanwezige voertuigwrak aan de Gagel. Het voertuigwrak staat er in strijd met artikel 5.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Best. Daarom maken we op grond van artikel 125 Gemeentewet en de artikelen 5:21 en 5:31 van de Algemene wet bestuursrecht gebruik van onze bevoegdheid om bestuursdwang toe te passen.

Eigenaar niet bij ons bekend

De verblijfplaats van de eigenaar van het genoemde voertuigwrak is niet bij ons bekend. Wij maken daarom via deze publicatie bekend dat er per direct bestuursdwang is toegepast. Het voertuigwrak is van de openbare weg verwijderd. Deze wordt gedurende maximaal 13 weken opgeslagen. Tegen betaling van de bestuursdwangkosten kan de eigenaar het voertuigwrak weer ophalen.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu