Oplaadpunten elektrische auto’s

Dinsdag 4 oktober 2016

De gemeente Best is van plan om in 2017, samen met de provincie Noord-Brabant, een aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s te (laten) plaatsen. Het aantal en de locaties waar deze punten worden geplaatst, is nog niet bekend. Om geschikte locaties te kiezen, willen wij eerst inzicht krijgen waar behoefte is naar deze oplaadpunten.

Aanmelden

Meldt u daarom aan als u gebruik maakt of wilt gaan maken van een elektrische auto. Enkele voorwaarden:

• u bent woonachtig of werkzaam in Best, beschikt over een elektrische auto door middel van eigendom of een (meerjarige) leaseconstructie en u beschikt niet over eigen parkeerterrein.

U kunt uw belangstelling voor een oplaadpunt kenbaar maken door een mail te sturen naar  vergunningen@gemeentebest.nl. In deze mail graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden. Daarnaast ook graag aangeven: het merk, type en kenteken van de elektrische auto.

Vragen?

Heeft u vragen over de oplaadpunten? Neemt u dan contact op met de heer T. van Bergen, vakgroep Vergunningen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 14 0499.