Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Cybercriminaliteit: ondernemers let op!

Maandag 3 oktober 2016

Wat als u opeens niet meer bij de bestanden op uw computer of bedrijfsnetwerk kunt? Of als uw klantgegevens worden misbruikt? Veel bedrijfsinformatie staat in een computer of online: zoals de boekhouding, voorraadbeheer en correspondentie. Vaak kunnen werknemers onderweg en vanuit huis ook bij deze informatie. Prettig en efficiƫnt, maar door deze toepassingen loopt u als ondernemer risico. Het aantal cybercrime-incidenten in het midden- en kleinbedrijf stijgt en de schade is vaak ingrijpend. Tijd voor actie dus!

Week van de veiligheid

Wij nodigen u daarom - tijdens de nationale Week van de Veiligheid - van harte uit voor een Cybercrime ontbijtje. Deze ontbijtbijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 12 oktober om 7.15 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u van Armando Groeneveld van IBM Security informatie en praktische tips over wat u als ondernemer kunt doen tegen cybercrime.

Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van praktijkervaringen. De ontbijtbijeenkomst duurt tot 8.45 uur. Komt u ook?

Aanmelden

Meldt u uiterlijk 9 oktober aan via m.scheijvens@gembest.nl onder vermelding van uw naam en bedrijfsnaam. Let op, vanwege een beperkte capaciteit in de Burgerzaal geldt een maximum aantal deelnemers!

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu