Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Streekhuis Het Groene Woud: Informatieavond fondsen

Dinsdag 27 september 2016

Het Groene Woud kent een grote groep betrokken inwoners. Bent u ook zo iemand? Heeft u of bent u betrokken bij een goed idee om Het Groene Woud nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder te maken? Soms ontbreken de (financiële) middelen om de ideeën daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Streekhuis Het Groene Woud wil u hierbij ondersteunen, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten. Daarom wordt er op maandag 3 oktober van 19.00 - 21.30 uur een informatieavond over fondsen georganiseerd.

Kennis over fondsen

Heeft u een concreet projectidee? Is het moeilijk om voor de uitvoering van dit idee financiering te vinden? Er zijn talloze fondsen (in de provincie, maar ook elders in Nederland) die hiervoor mogelijkheden bieden. Wat zijn fondsen, hoe werken ze en op welke specifieke thema’s richten ze zich? Deze informatieavond biedt u de gelegenheid om hierover meer kennis op te doen.

Heeft u interesse in deze informatieavond? Kijk dan op www.hetgroenewoud.com.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu