Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Periode inzamelen groene container in de Leeuwerik

Maandag 11 juli 2016

In de wijk de Leeuwerik is wat verwarring ontstaan over het wekelijks inzamelen van de groene container. Binnen de afvalproef die in deze wijk wordt gehouden, is er op verzoek van de klankbordgroep van bewoners uit de wijk voor gekozen om de periode van wekelijks inzamelen van de groene container te verschuiven naar het voor- en najaar, in plaats van in de zomermaanden. De digitale afvalkalender is hierop aangepast en de wijziging is gecommuniceerd via de nieuwsbrieven van de afvalproef.

Woont u in de Leeuwerik en twijfelt u over wanneer uw groene container aan straat moet? Raadpleeg dan uw digitale afvalkalender.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu