Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Behoeftepeiling dementievriendelijke gemeenschap

Maandag 27 juni 2016

Best wil een dementievriendelijke gemeenschap zijn. Dit betekent dat we mogelijkheden willen creëren voor mensen met dementie en hun mantelzorgers om zo lang mogelijk volwaardig aan de Bestse samenleving te kunnen blijven deelnemen. Het ‘platform dementie’ in Best zet zich hiervoor in. Het platform dementie is een samenwerking van de gemeente met verschillende andere partijen zoals WBO, zorgorganisatie Archipel, de seniorenraad, ervaringsdeskundigen en Alzheimer Nederland. Het platform wil graag weten welke behoeften er zijn bij inwoners met dementie en hun mantelzorgers, zodat duidelijk is waar op ingezet moet worden in Best.

Vragenlijst voor inwoners met dementie en hun mantelzorgers

Om de behoeftes te peilen, wordt er de komende tijd een korte vragenlijst verspreid onder inwoners met (beginnende) dementie of geheugenproblemen en hun mantelzorgers. De enquête is onder meer uitgedeeld bij het Alzheimercafé op 22 juni en wordt verspreid via de zorgtrajectbegeleiders in Best. Heeft u (nog) geen vragenlijst ontvangen, maar wilt u deze ook graag invullen? Dan kunt u de vragenlijst downloaden (PDF, 116.4 kB) of ophalen in Bestwijzer. U kunt tot 30 september deelnemen aan de behoeftepeiling.

Alvast bedankt voor uw deelname!
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu