Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Actieweek Verkeersveiligheid

Donderdag 16 juni 2016

Gedurende de Actieweek Verkeersveiligheid van 6 tot en met 12 juni waren er verspreid over Zuidoost-Brabant diverse activiteiten voor veilige deelname aan het verkeer.

Op verschillende locaties in de regio stonden mensen stil bij het belang van eigen verantwoordelijkheid nemen in het verkeer. Door bijvoorbeeld op een veilige fiets te rijden, alert te zijn achter het stuur en niet te appen terwijl je onderweg bent. Van jong tot oud kreeg die boodschap mee tijdens de actieweek.

Avondvierdaagse Best

Tijdens de laatste dag van de avondvierdaagse in Best (vrijdag 10 juni) was er aandacht voor verkeersveiligheid. Verkeersveiligheidsambassadeur Nicole Ramaekers liep mee. Zij deelde 10 cadeaubonnen uit aan jeugdige deelnemers die een prijs hadden gewonnen. Zij konden namelijk voorafgaand aan het wandelevenement aangeven wat zij deden als het mobieltje van een ouder afgaat in hun auto tijdens het rijden.

Campagne NUL verkeersdoden Brabant

Deze actieweek was een initiatief van de campagne NUL verkeersdoden Brabant. Die focust dit jaar op alertheid in het verkeer. Brabanders kunnen op de NUL-site de belofte doen om ‘hun ogen op de weg te houden en niet op de mobiel’.

Verkeersveiligheidsambassadeur avondvierdaagse

Verkeersveiligheidsambassadeur Nicole Ramaekers spreekt deelnemers aan over veiligheid in het verkeer tijdens de avondvierdaagse in Best
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu