Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Hoorzitting OCBB: maandag 20 juni

Maandag 13 juni 2016

Op maandag 20 juni om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.

  • De bezwaarschriften gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 4 april 2016 waarbij besloten werd tot het sluiten van een bedrijfspand aan de Ambachtsweg te Best op grond van het Damoclesbeleid gemeente Best.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu