Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Geluidsoverlast tijdens Lakedance op 11 juni?

Maandag 6 juni 2016

Op 11 juni vindt het evenement Lakedance plaats op het terrein van Aquabest. Dit evenement duurt van 12.00 tot 23.00 uur.

Geluidsoverlast?

Heeft u geluidsoverlast van dit evenement? Dan kunt u contact opnemen met de Provinciale milieuklachtencentrale, via telefoonnummer 073- 681 28 21. U kunt ook online een melding doen. In dit geval zien wij uw melding op de eerstvolgende werkdag. Ook is de organisator van het evenement te bereiken via een speciale meldlijn voor geluidsoverlast via telefoonnummer 0499-32 77 73. Deze meldlijn is ten tijde van het evenement bereikbaar.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu