Hoorzitting OCBB: maandag 30 mei

Maandag 23 mei 2016

Op maandag 30 mei om 18.30 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.

• De bezwaarschriften gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 26 februari 2016 waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning aan Woonstichting ‘thuis voor het ombouwen van de bestaande schoolwoningen aan de Wildheuvel 2 te Best naar 26 wooneenheden/studio’s worden behandeld.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.