Duurzaamheidsdialoog op maandag 23 mei

Donderdag 19 mei 2016

Het verduurzamen van de gemeente Best doen we samen!

Uiteindelijk zijn we samen verantwoordelijk voor de toekomst van de gemeente Best. Samen leven, betekent in Best samen verduurzamen! Het is aan de samenleving van Best om de duurzaamheidsgedachte te omarmen en samen met de gemeente de gestelde ambities te realiseren. Elkaar helpen de doelstellingen te verwezenlijken maakt het verschil.

Diverse initiatieven

De afgelopen jaren zijn er vele initiatieven opgestart en gerealiseerd. Vanuit de gemeenteraad worden deze initiatieven gewaardeerd. Het is erg belangrijk om, als gemeenteraad, de binding met opgestarte en gerealiseerde initiatieven te houden. Enerzijds om daarvan te leren en natuurlijk ook om deze te stimuleren. Op deze manier hoopt de gemeenteraad dat er een goede voedingsbodem wordt gecreëerd om nieuwe initiatieven te laten ontstaan en groeien. De DuurzaamheidsDialoog op 23 mei kan daar een bijdrage aan leveren.

Op weg naar 2030!

De avond vindt plaats in de Burgerzaal van het gemeentehuis en duurt tot circa 22.00 uur. Gedurende de avond worden de thema’s bepaald waarover u met elkaar in gesprek gaat. Er worden ideeën geopperd, tips gegeven en voorbeelden gedeeld. We kijken deze avond samen naar de mogelijkheden om de doelstelling van een energieneutraal en afvalloze gemeente Best in 2030 te realiseren.

Aanmelden

Kom ook naar de DuurzaamheidsDialoog! Graag ontvangen we van tevoren uw aanmelding. Dit kan via het mailadres raadsgriffie@gembest.nl onder vermelding van de namen en het aantal personen waarmee u komt.

Vragen

Voor vragen of ideeën kunt u contact opnemen met de raadsgriffie via raadsgriffie@gembest.nl of telefoonnummer 14 0499 (vraag naar de raadsgriffie).

We ontmoeten u graag op 23 mei!