Hoorzitting OCBB: maandag 23 mei

Woensdag 18 mei 2016

Op maandag 23 mei om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.

De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

• Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 23 februari 2016 waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning aan Oude Baan 6 te Best.
  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 29 februari 2016 waarbij besloten werd tot het opleggen van maatwerkvoorschriften aan Quatre Bras.
  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 18 februari 2016 waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning Klaverhoekseweg 19 te Best.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in de kamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.